GOL NE ZNAČI NIŠTA: Jović na IZLAZNIM vratima Reala!

I pored toga što je dao gol navodno postoji problem koji je vezan za njegovu cenu i minute koje može da dobije…

Luka je konačno razbio maler, postigao je gol protiv Leganjesa, videćemo koliko će dobiti minuta u sutrašnjem duelu sa Betisom.

Problem je navodno u tome što u klubu smatraju da mu je potrebno da igra redovno, da bude starter kako bi brže napredovao. U Realu nema vremena za to, tim pre što je Benzema najbolji igrač ove sezone.

Zidan je pokušao sa 4-4-2, ali nije delovalo dobro. Teško je ipak verovati da bi Real poslao Luku na pozajmicu, mada se pominju tri kluba.

Za Bajern nije ništa novo, oni će se verovatno, iako demantuju osloboditi Milera, osim ako ne ode Niko Kovač, kao naslednik se pominje Poketino. Uz to, bila je aktuelna trampa za Levandovskog, što bi značiko dalje podmlađivanje tima, a Jović bi bio prvi špic.

Druga priča vezana je za Mančester Junajted. Njima treba napadač, Mandžukić je opcija, ali Solskjer hoće mladog igrača. Prema tim informacijama, Pogba bi mogao da se preseli u Madrid, ali „Đavoli“ neće često povređenog Bejla, već Luku Jovića.

I na kraju Inter. Konte traži napadača, Lukaku ima problema sa leđima, raspored je težak, Inter će teško izdržati pogotovo što je pitanje kada će se vratiti Sančez. Italijani razmišljaju o pozajmici sa pravom otkupa, dobiće novac od Ikardija, a moguće je da će na kraju sezone morati da prodaju Lautara Martineza koji želi u Barselonu i to na poziv Mesija.

Ipak, sve ovo ostaje u senci Jovićeve želje da ostane i da se dokaže, ali ako ne bude dobijao priliku, u januaru će svakako biti aktuelizovana priča o njegovom odlasku…