TRINKI OBEĆAO: Grobari OVO će vam se SVIDETI!

Crno-beli u Evrokupu imaju svih pet pobeda, ali zato u ABA ligi igraju više nego promenljivo

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu FMP-a u petom kolu ABA lige. Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da Panteri protiv crno-belih uvek igraju sa dodatnim motivom i istakao da će njegova ekipa učiniti sve da pametnom igrom obraduje svoje navijače.

– Iza nas je dugačak put, zbog puno gostovanja, a ispred nas još duži put do našeg cilja. Dočekujemo FMP koji nema poraz u ABA ligi, koji igra u ritmu jedne utakmice nedeljno, dakle ima vremena za trening i za oporavak i koji uvek igra sa dodatnim motivom protiv nas. Mi igramo pred svojim navijačima i učinićemo sve da ih pametnom igrom obradujemo – rekao je zakopčani Trinkijeri na kakvog nismo navikli za klupski sajt.

Crno-beli su u prva četiri kola upisali po dve pobede i poraza, dok ekipa iz Železnika ima maksimalan učinak.- Čeka nas veoma važna utakmica protiv veoma talentovane ekipe. Otvorili su sezonu veoma dobro, dobili prve četiri utakmice i sigurno da će sutra biti jako motivisani i da će igrati sa dosta samopouzdanja – rekao je krilni centar Partizana Stefan Birčević.

– S druge strane, mi moramo da iskoristimo svoje prednosti i da ih uvedemo u ritam utakmice koji nama više odgovara. Biće to teška, ali verujem i zanimljiva utakmica u kojoj nam pobeda puno znači – dodao je on.

Utakmica se igra od 20.00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.