ISPLIVALO: Gist IZBAČEN zbog NJEGA iz tima!

Amerikanac je na “hlađenju” kod trenera Andrije Gavrilovića.
Džejms Gist nije otputovao sa ekipom Crvene zvezde na evroligaški meč sa Albom (utorak, 20), a prema informacijama koje nezvanično kruže, Amerikanac je suspendovan posle derbija sa Partizanom.

Iako zvanične potvrde iz Crvene zvezde nema, iskusni centar je suspendovan zbog svađe sa šefom stručnog štaba Andrijom GavrilovićemiI zbog toga neće igrati u Berlinu, piše Informer.

Gavrilović je posle utakmice sa Partizanom u svlačionici zamerio američkom centru što je napravio tehničku grešku, ali ovaj mu nije ostao dužan, pa je došlo do žučne rasprave.

– Gist već neko vreme nije zadovoljan dešavanjima u timu i zbog toga je došlo do svađe. Posle utakmice s Partizanom rekao je Gavriloviću da je glavni krivac za to što ekipa u poslednje vreme igra katastrofalno. Takođe, Gistu smeta i to što pojedini igrači imaju veću minutažu nego što zaslužuju – rekao je izvor Informera blizak klubu.

Gist neće biti u ekipi ni za gostovanje Žalgirisu, koje je na programu samo 48 sati posle duela crveno-belih i Albe. Međutim, do raskida ugovora neće doći, jer Zvezda ne može da priušti prevremeni raskid sa Amerikancem, koji ima godišnju platu od 580.000 evra.