ODBIJO MILIONE: Srbin IDE u Italiju, ne ZANIMA ga NOVAC!

Menja klub.
Reprezentativac Srbije Filip Kostić napustiće Ajntraht iz Frankfurta ove zime i preći u Seriju „A“. Vezista Orlova, međutim, neće potpisati za Inter koji je za Kragujevčanina nudio 40.000.000 evra bundesligašu, već omraženog rivala Milana.

Trener Intera Antonio Konte veoma ceni Kostićeve kvalitete, ipak, Rosoneri su u velikoj prednosti najviše zbog sportskog direktora Zvonimira Bobana, koji je u odličnim odnosima sa Filipom, pa će do realizacije transfera doći u januaru.

U prilog Rosonerima ide činjenica da Ajntraht namerava da angažuje Rikarda Rodrigeza iz Milana, pa će bivši igrač Volfzburga biti deo transfera od, kako tvrde mediji u Italiji, već pomenutih 40.000.000 evropskih novčanica.

Podsetimo, Kostić je karijeru počeo u Radničkom iz Kragujevca, gde je zapao za oko čelnicima Groningena, pa je za Holanđane potpisao 2012. godine za 1.250.000 evra. I u zemlji Lala nastavio je sa sjajnim igrama, što mu je omogućilo odlazak u Bundesligu, tačnije u Štutgart (2014) za četiri puta veći iznos (6.000.000 evra).

Blistave dve sezone u timu Švaba nateralo je upravu Hamburga da plati 14.000.000 evropskih novčanica za Kostićeve usluge. Prošle godine u avgustu pojačao je Ajntraht iz Frankfurta, za koji je do sada odigrao 66 mečeva, postigao 16 golova i 19 puta asistirao kod istih.