IZNENADA: Borjan PROGOVORIO o igračima koji ne ZASLUŽUJU dres!

Crveno-beli ubeljivo poraženi od Bavaraca.
Doživela je Crvene zvezda debakl na svom stadionu pošto je Bajern uspeo da postigne šest golova i ostvari ubedljiv trijumf. Bavarci su mogli da ostvare i ubedljiviju pobedu, ali je Milan Borjan odbranio sve što je mogao.

Golman Crvene zvezde nije bio previše raspoložen posle meča iz razumljivih razloga, ali nije bežao od novinara koje je zanimalo njegovo viđenje teškog poraza.

– Treba da se pogledamo u oči, malo je teško pričati sad. Budimo relani, mi nismo za ovo takmičenje. Nedopustivo je da svaku utakmicu primimo toliko golova. Mnogo slabo igramo, ne uradimo ništa od onoga što stručni štab od nas traži. Žao mi je navijača koji dođu da nas podrže, oni ne zaslužuju ovakve rezultate. U ovakvim utakmicama treba da pokažeš da igraš za grb, ne igraš za pare ovde nego za grb i ove ljude koji dođu na stadion. Zvezda ovo ne zaslužuje, ja se prvi izvinjavam navijačima zbog ubedljivih poraza. Dosta igrača je biloi u prve dve godine ovde koji su igrali za Crvenu zvezdu srcem, koji nisu igrali za pare. Kad igraš za jedan klub srcem, mnoog više doprinosiš i mnogo više daš. Ima dosta igrača koji ne znaju šta je Crvena zvezda – rekao je Borjan.