JAČA SE SRPSKA KOLONIJA: Italijani DOVODE i njega!

Pljušte ponude.
Reprezentativac Srbije i fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić mogao bi uskoro da napustio Istanbul. Nekadašnji vezista Rome i Torina, dobio je dve unosne ponude.

Kako prenose turski mediji, na adresu kluba iz Istanbula stigla je ponuda iz Egipta od 8.000.000 evra za srpskog ofanzivca, pošto Al Nasr želi da dovede Ljajića. Bešiktaš bi mogao da prihvati „bačenu rukavicu“ iz razloga što bi, osim odštete i rasteretili klupsku kasu, budući da bivši igrač Partizana ima platu od 1.250.000 evra po sezoni.

U trku se, međutim, uključila i Fjorentina, trener Ljubičastih Vićenco Montela želi da posle Milenkovića, Viola dovede još jednog člana Orlova. Ljajić je sa proslavljenim asom sarađivao u sezoni 2012/2013, kada je tim iz Firence završio na četvrtoj poziciji, a vezista odigrao najbolju sezonu postigavši 12 golova i pet asistencija. Posle toga nagrađen je odlaskom u Romu za obeštećenje od 12.000.000 evra.

Bešiktaš je Torinu letos isplatio 6.000.000 evropskih novčanica, Al Nasr nudi 2.000.000 više, u Firenci se još nisu izjasnili, ali nema sumnje da će morati duboko da zavuku ruku u džep ako žele da pariraju klubu sa afričkog kontinenta.