NJEGA SU SVI ČEKALI: Debituje DANAS!

Za crveno-bele više nema pauze.
Crvena zvezda utakmicom sa Mačvom (sreda, 18 časova) započinje ubitačnu seriju od osam mečeva za mesec dana. Crveno-beli imaju ogroman motiv da se revanširaju Šapčanima za eliminaciju iz masovnog takmičenja od pre dve sezone, a trener Vladan Milojević neće moći da računa na sve igrače.

Trofejni trener promešaće karte zbog obaveza reprezentativaca širom meridijana, a jasno je da će pojedini igrači biti sačuvani za derbi sa niškim Radničkim koji je na programu za vikend, a onda je na redu i spektakl sa Bajernom u Ligi šampiona.

Milojević bi protiv Mačve trebalo da ukaže šansu rezervistima Žanderu, Milanu Jevtoviću, Mirku Ivaniću, Srđanu Babiću, a ono što bi trebalo da bude vrlo zanimljivo je najava debija Veljka Nikolića (20).

Talentovani vezista nije još zaigrao za prvi tim crveno-belih i pored pohvala koje je dobio od čelnika kluba iz Ljutice Bogdana, ali će u sredu konačno istrčati na travu stadiona “Rajko Mitić”. Plan je da Nikolić dobije priliku u drugom poluvremenu duela osmine finala Kupa Srbije…