MILOJE OBJASNIO: Poznata SITUACIJA oko NAJVEĆEG pojačanja Zvezde!

Crvena zvezda sutra od 16 časova gostuje Radničkom u Nišu.
Fudbaleri Crvene zvezde u 17. kolu Superlige sutra od 16 časova odigraće derbi u Nišu protiv Radničkog, a biće to i uvertira za utakmicu protiv Bajerna iz Minhena koji će u utorak gostovati na stadionu “Rajko Mitić“. U prethodnom kolu crveno-beli su remizirali sa Javorom, dok je Radnički u seriji od dva poraza. Trener Zvezde Vladan Milojević još uvek nema jasnu sliku sastava za meč protiv Radničkog jer će sve zavisiti od poslednjeg treninga.

– Čeka nad pravi derbi, sjajna ekipa koja ima pretenzije na visok plasman i mesto u Evropi. Radnički je prava takmičarska ekipa i u Nišu je uvek teško igrati. Očekujem na treningu sve igrače iz reprezenracije i videću na koga ću moći da računam. Moramo da budemo mnogo bolji nego do sad. Sa Kosanovićem, Radnički igra drugačije, on je stari lisac i zna da utegnete ekipe – jasan je Milojević koji se osvrnuo na mali broj golova Zvezde u poslednjih par utakmica. – Stvarali smo mnogo šansi, ali nadam se da će proći period sa malo golova. Umeće i niz faktora utiču na efikasnost.

Bajern će u utorak gostovarti u Beogradu u okviru Lige šampiona, pa je možda derbi protiv Radničkog Zvezdi stigao u nezgodnom trenutku.

– Nemam sta da kalkulišem, moram da izaberem četiri stranca što dovodi do pomeranja drugih linija tima. Igraće najbolji, tako će biti i u Nišu. Nama je prvenstvo prioritet, teško je igrati u Nišu i ne treba razmišljati o drugim utakmicamaRadživ van la Para ima sve manje poverenja od strane navijača, iako dobija sasvim dovoljno prilika. Holanđanin je u kup utakmici protiv Mačve ponovo bio bled i nije pokazao gotovo ništa u ofanzivi.

– Teško je jer nema kontiuitet. Treba mu dati tri, četiri utakmice u kontinuitetu da bismo mogli da sudimo. Sve je prebrzo i prošle godine je bilo tako, La Para je igrao najjače utakmice. Smatram da je dobar igrač, ima nedostatak samopouzdanja. Ako zapušite jednu rupu, pojavi se druga. Videćemo posle 15. decembra šta ćemo i kako ćemo – naglasio je Milojević.