MILOŠEVIĆ POTVRDIO: Kofer sa NOVCEM stigao, VODE njega!

Ogromno interesovanje.
Nisu samo čelnici Monaka pokazali interesovanje za Strahinju Pavlovića. Iako je načelni dogovor sa bivšim šampionom Francuske već postignut, u trku za dovođenjem sjajnog štopera uključila se i slavna Roma!

Uprava Vučice proveli su prethodna 24 časa u Humskoj, u nameri da angažuju popularnog „Kalabu“, vratili su se u Italiju letom sa aerodroma „Nikola Tesla“ u 11 časova, ali bez očekivanog „ulova“ posle preliminarnog sastanka sa rukovostvom Partizana.

U Humskoj ne žele da odstupe od zacrtanih uslova, odnosno, visine obeštećenja koja je 12.000.000 evra plus bonusi, pa će bivši šampion Italije morati da pokušaju ponovo ukoliko žele da „pokvare“ posao Monaku.

Rimski klub je, kako prenosi „Telegraf“ na sto stavio približne finansijske uslove za supertalentovanog defanzivca, ali je stav uprave Partizana bio jasan – dogovor i transfer u Rim dolazi u obzir samo ukoliko se premaši ponuda Francuza, sa kojima su crno-beli razgovarali prethodnog ponedeljka u Parizu.

Nema sumnje da će Italijani u narednom periodu morati da „podebljaju“ iznos, ako žele da pobede Monako, koji je već „kaparisao“ defanzivca Parnog valjka.