MURINJO NE ŠTEDI: Stižu TRI top pojačanja!

Nije čudo, sa dvojicom je radio, Eriksen je prošlost…

Žoze Murinjo smatra da bi sa tri pojačanja Totenhem mogao da stigne do četvrtog mesta i Lige šampiona.

On ne traži neka velika ulaganja, ali smatra da Levi ne može da ispustio Bruna Fernandeša, njegovog zemljaka koga Sporting prodaje zbog finansijskih problema.

Naime, kako tvrde mediji, ni dolazak „Posebnog“ nije promenio mišljenje Kristijana Eriksena, on će napustiti klub kada mu na leto istekne ugovor. Zbog toga Murinjo želi da se obezbedi, da na neki način već pravi tim za novu sezonu.

Fernandeš bi košta oko 60 miliona, a u tom slučaju bi Levi pokušao da proda Eriksena u januaru i izvuče makar deo novca.

Nemanja Matić je takođe želja Murinja, on od njega želi da izvuče najbolje. Pitanje je hoće li Junajted pristati, oni bi radije da Srbin ode van PL, ali realno, ne igra, ima godinu i po do kraja ugovora, „Đavoli“ žele da ga se oslobode.

I treći je pretpostavljate, Zlatan Ibrahimović. Naime, on bi sve učinio posle Intera i Junajteda, da opet radi sa Murinjom, zbog toga odlaže odgovor Milanu. Ibra bi navodno pristao i na manju platu, ali ugovor na 18 meseci, kako bi u velikom stilu okončao karijeru u najjačoj ligi sveta.

Videćemo šta kaže predsednik, tek Murinju su potrebni igrači na koje može da se osloni, jača konkurencija u napadu, ali i zamena za Eriksena koji će teško igrati, ako je na izlaznim vratima…