MURINJO ZOVE SRBINA: Upravi je REKAO da želi SAMO njega!

Srbin izgubio status prvotimca na Old Trafordu.

Nemanja Matić koji je izgubio status prvotimca u Mančester junajtedu, će kako bruje britanski mediji biti prvo pojačanje Žozea Murinja u Totenhemu.

Srpski defanzivni vezista bio je Murinjov „čovek od poverenja“ u Čelsiju i Mančester junajtedu, a nekoliko sati nakon što je postalo zvanično da je „Specijalni“ novi menadžer Totenhema mediju su preneli da će ponovo biti zajedno.

Za sada nema zvaničih informacija, ali ako je suditi po komentarima navijača, Matiću bi bilo bolje da ne dolazi u Totenhem. Kako prenosi britanski tabloid „The Sun“, mnogi navijači Totenhema su posle objavljivanja odluke da je Murinjo novi menadžer Spursa objavljivali šaljive poruke u kojima „već znaju“ da će Matić biti prvo pojačanje kluba u januaru.

– „Ovo je perfektna šansa da Junajted proda Matića za 40 miliona funti“. „Dobro došao u Totenhem, Nemanja Matiću!“ i slične poruke ostavljali su na Twitteru.

Matić jeste na izlaznim vratima Junajteda , a pored Totenhema pominje se i Inter. Sudeći po potcenjivačkim komentarima navijača Totenhema – možda je i bolje za njega da ode u Italiju.