NAPADAČ SE NUDI ZVEZDI: Navijači JEDVA čekaju da ga VIDE!

Dugo se priča o tome.
Kada je 2016. godine odlazio iz Crvene zvezde, Aleksandar Katai je imao sezonu za pamćenje. Sa srpskim šampionom igrao je evropske kvalifikacije, bio najzapaženiji akter nesrećno izgubljenih mečeva sa Sasuolom i bugarskim Ludogorecom, čime je zauzeo posebno mesto u srcima navijača tima iz Ljutice Bogdana.

Pred početak svakog prelaznog roka, njegovo ime dovodi se u vezu sa Zvezdom, a dok traje pauza u MLS ligi, Katai je govorio o mogućnosti da se ponovo nađe na Marakani.

– Čikago Fajer do prvog dececembra ima mogućnost da se izjasni, jer imam još opcionu godinu u ugovoru. Međutim, čuo sam da neće aktivirati tu mogućnost, i da ću, vrlo verovatno, promeniti sredinu. Odmaram se, čekam taj prvi decembar i trudim se da, zajedno sa menadžerima, budem spreman i brzo odlučim šta i kako dalje – rekao je Aleksandar Katai za „Mozzartsport“.

U prethodnom periodu nije bilo konkretnih razgovora, čak i neformalnih kontakata, ali postoje indicije, čak i prenaglašene želje, da momak iz Srbobrana ponovo obuče crveno-beli dres.

– Zvezda je uvek opcija. Lepo je kada vidite da vas navijači stvarno žele. Dobio sam mnogo poruka na društvenim mrežama gde me ljudi zovu da se vratim. Stvarno nije bilo nekih zvaničnih kontakata. Ali ne kažem da ih neće biti.

O razlici iz perioda kada je branio boje Crvene zvezde i trenutnog sastava kojim raspolaže trener Vladan Milojević, iskusni fudbaler priznaje da nemaju mnogo dodirnih tačaka.

– Baš je velika razlika. Ogromna. Ima i više para, ali to je tako normalno. Ti momci, koji danas igraju za Zvezdu, zaslužili su svaki dinar. O tome govori i podatak da se već treću godinu zaredom igra Evropa. Što je veliki uspeh. Ponavljam, nikada se ne zna. Znam da bi navijači voleli da vide mene i Marina u tandemu.