NAPOKON: Jović OBAVESTIO javnost o Tumbakoviću!

Konačno ga je krenulo u klubu.
Luka Jović se konačno oglasio oko njegovog odstranjivanja iz reprezentacije Srbije. Fudbaler real Madrida nije bio na poslednjem spisku selektora Tumbakovića, zbog kako je rečeno povrede, ali došlo se do saznanja šta se zapravo dogodilo.

Kako se nezvanično saznalo, Luka Jović je nezadovoljan tretmanom i činjenicom da je za meč protiv Portugalije na Marakani dobio samo 3 minuta kao zamena, posle meča otišao u Staru Pazovu, gde je pokupio stvari i ujutru napustio tim, a selektora je obavestio SMS porukom da je povređen uz obrazloženje da ima potvrdu lekara, pa je propustio duel sa Luksemburgom.

Međutim, kada je u španskim medijima isplivala informacija da je Jović slagao Tumbakovića, selektor je odlučio da ga kazni time što ga nije stavio na spisak reprezentativaca. Sada se posle prvenca u dresu Reala oglasio i sam napadač i indirektno poslao poruku selektoru.

– Za moj status u reprezentaciji morate da pitate selektora Tumbakovića. Što se tiče mog odlaska iz reprezentacije pred putovanje u Luksemburg. Oko toga se mnogo polemisalo, ali kazaću da je lekar našeg tima utvrdio povredu zbog koje sam išao privatno na terapije. Da se razumemo, ne mora svaka povreda da bude teška i da zahteva pauzu od mesec dana.- rekao je Jović za Sportski žurnal.

Ljutnje nema kako kaže igrač madridskog velikana, ali poziv očekuje.

– Ne ljutim se ni na koga, Aleksandar Mitrović igra odlično u Fulami i uradio je mnogo više od mene za reprezentaciju tako da razumem zašto ima prednost u odnosu na mene. To za mene nije nikakav problem. Kao i svaki igrač nadam se da ču biti na spisku selektora za utakmice sa Luksemburgom i Ukrajinom – rekao je Jović.