Natho: Protiv Mančestera moramo da budemo najbolji, sve ćemo dati da prođemo grupu u LE

Prvotimac Partizana Bibras Natho postigao je dva gola u derbiju kola Superlige Srbije prtotiv Vojvodine, a njegova forma posebno raduje navijače crno-belih pred meč u Ligi Evrope sa Mančester junajtedom.

Pred teško gostovanje u Engleskoj Izraelac sumira utiske iz meča sa Lalama.

– Imali smo zaista veliki pritisak prošle nedelje, ali to je na kraju i deo fudala. Ako ne voliš pritisak, ne možeš da ga izdržiš onda nemoj ni da igraš fudbal. Veliki timovi i igrači se upravo vide i rađaju kada dođe do pritiska. Zato je utakmica sa Vojvodinom bila za nas veoma važna jer je to tim koji se bori sa nama za drugo mesto – rekao je Natho za sajt kluba.

Partizan je ubedljivo slavio protiv Vojvodine, ali Natho objašnjava oscilacije u igri njegovog tima.

– Želeli smo da pokažemo ko smo i gde pripadamo posebno jer igramo na našem stadionu i drago mi je da je tim na sve što se dešavalo reagovao odlično. Igrali smo dobro, borili se do kraja i bili koncentrisani 100 odsto, i kao posledica toga usledio je i krajnji rezultat od 4:0 za nas. Ne smemo više da dozvolimo da gubimo bodove već moramo bukvalno svaku da pobedimo – kazao je Natho.

On je prokomentarisao i predstojeći meč sa Mančester junajtedom.

– Idemo tamo da igramo našu igru, da budemo maksimalno koncentrisani. Svi igrači moraju da budu svesni, a znam da jesu, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji i bolji od sebe do sada. Znam koliko svi želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u Evropi. Sve ćemo učiniti da prođemo grupu – rekao je Natho.

Utakmica Mančester junajted – Partizan igraće se u četvrtak u Engleskoj.