NEZAPAMĆENO: Zvezda se OSRAMOTILA ovim potezom na meču!

Crveno-beli ubedljivo savladali Mornar.
Košarkaši Mornara nisu uspeli da se supotstave Crvenoj zvezdi u Beogradi i doživeli su ubedljiv poraz u poslednjoj utakmici osmog kola ABA lige, četvrti u sezoni.

Trener Barana Mihailo Pavićević čestitao je Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi, ali je bio veoma iznerviran košem crveno-belih postignutim u poslednjim trenucima meča koji je bio već odavno rešen.

– Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Kada dođe do promene trenera, opšte je poznato da igrači kreću od nule i da daju sve od sebe. Takav je pristup imala Zvezda i to nije iznenađenje. Iznenađenje je naš pristup, previše mekano, oni su se razigrali i bilo je pitanje samo kako će se utakmica završiti. Nije mi jasan poslednji koš, ali nemojte se posle čuditi kada utakmica u Baru zbog poslednjeg koša bude mnogo drugačija. Poštujem, a mi ćemo uraditi sve da vratimo istom merom. Ovo je sportska ljutnja, neće proći – rekao je Pavićević. – Jesmo li uvek dočekali Zvezdu da bude kao kod kuće u Baru. U Podgoricu ne može da uđe nijedan navijač, a kod nas u Baru su imali domaću atmosferu. Sada ćemo i mi tako, niko neće ući.