POMOĆ GROBARA: Pojačanje STIGLO uz njihovu PREPORUKU!

Amerikanac potpisao za crno-bele.
Redži Reding je u četvrtak potpisao ugovor sa Partizanom, a odmah po dolasku u tabor crno-belih otkrio je utiske o dolasku u novu sredinu. Amerikanac je za klupsku TV govorio o tome ko ga je „pripremao“ za transfer u Humsku, kao i o ambicijama sa crno-belima.

– Očekujem da provedem dobar period ovde. Navijači su odlični, a klubu za sada dobro ide. Nadam s eda ću na svaki način doprineti U boljoj sam formi nego što sam očekivao. Cilj mi je da budem u što boljem stanju. Uspešno sam sinoć trenirao sa ekipom, a trener očekuje od mene da klubu doprinesem iskustvom – rekao je Reding sa klupsku TV.

Reding je naglasio da su ga bivši saigrači pripremili za dolazak u Partizan i da zna kakvu energiju timu daju navijači crno-belih.

– Igrao sam protiv Partizana. Imam stare saigrače koji su mi pričali o klubu i gradu. Lučić i Mačvan su me lepo pripremili. Znam da navijači vole Partizan. Zahvaljujem se navijačima na porukama podrške – istakao je bivši igrač berlinske Albe, minhenskog Bajerna i turske Darušafake.

O novom pojačanju crno-belih, govorio je i trener Andrea Trinkijeri, a sve to možete da pogledate u video prilogu.