POSLE PAVLOVIĆA I ON: Partizan PRODAJE i NJEGA!

Posle obaveza u reprezentaciji, ofanzivni vezista Partizana priključio se crno-belima, sa novim imidžom.

Manje od mesec dana ostalo je do zimske pauze i početka prelaznog roka, a kada su u pitanju fudbaleri Partizana, Sejduba Suma će svakako biti jedan od igrača u centru pažnje javnosti.

Njemu ugovor sa crno-belima ističe u junu naredne godine, pa bi tokom zime trebalo da se donese konačna odluka na koji način će i kada doći do rastanka reprezentativca Gvineje sa Partizanom.

S obzirom da je pod vođstvom trenera Sava Miloševića, Sejduba Suma ponovo ušao u pravu formu posle par kriznih godina, mnogi navijači sada priželjkuju da on ostane u Humskoj, ali pitanje je šta Suma sada želi.

“Informer“ danas, između ostalog, piše na ovu temu, prenoseći saznanja svog neimenovanog izvora koji otkriva koje su opcije pred Sumom, uz mogućnost da ga Miloš Jojić zameni već na zimu, što smo preneli ranije danas.

“Sa Sumom tek treba da se razgovara o njegovoj budućnosti. Postoje tri opcije. Da ode već na zimu i da Partizan zaradi novac, da produži ugovor, pa bude prodat na leto, ili da sledećeg juna ode kao slobodan igrač.

Kako god, Jojić bi bio odlična zamena za njega. Poznaje klub, zna šta se od njega traži. Osim toga, može da igra i na više pozicija u veznom redu, čak i defanzivnije“, navodi “Informer“ reči svog izvora.

A dok čeka zimu, Sejduba Suma je odlučio da – promeni frizuru.

Novi imidž promovisao je po povratku sa reprezentativnih obaveza.