PROCURELO: Zvezdina LISTA za PRODAJU se neće svideti navijačima!

Spremaju se velike promene na Marakani.
Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za jednu od najvažnijih mečeva u sezoni, s obzirom da u sredu od 21 čas dočekuju Totenhem. „Telegraf“ saznaje ko su igrači koji će najverovatnije napustiti Zvezdu u januarskom prelaznom roku, a to je kvartet – El Fardu Ben, Milan Pavkov, Ričmond Boaći i Milan Jevtović.

Ovi fudbaleri su bili na korak od transfera i letos, ali to ne znači da će automatski napustiti klub iz Ljutice Bogdana. Otići će samo u slučaju dobre ponude, a ukoliko sva četvorica napuste Zvezdu u špicu će ostati samo Tomane, pa će klub najverovatnije u potragu za pojačanjem.

Ben je već praktično bio prodat, ali se transfer izjalovio, pa ostaje otvoreno pitanje da li će mu klub dati novi ugovor. Što se tiče Jevtovića, uprkos korektnim igrama kada mu je šef struke Milojević ukazivao šansu, konkurencija na krilnim pozicijama je velika, pa ima „zeleno svetlo“ da ode ukoliko sve tri strane budu zadovoljne.

Zvezda inače odlično igra u ovoj sezoni, a pored plasmana i osvojena tri boda u Ligi šampiona, crveno-beli su suvereni lideri u Superligi Srbije sa 13 pobeda u 14 odigranim utakmica.