TRINKI REŠIO: Partizan sa POJAČANJEM na njih!

Crno-beli dočekuju Veneciju u šestom kolu Evrokupa.
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri kaže da veoma ceni ekipu Venecije, ali da se nada nastavku pobedničkog niza u Evrokupu.

– Veoma zanimljiva utakmica je pred nama. U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne i talentovane igrače i sigurno je da će dati sve od sebe da pruže maksimum. Sa druge strane, mi znamo šta bi trebalo da radimo u našoj kući, pred našim navijačima – rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Crno-beli su u prvoj rundi u Italiji slavili 66:63 i započeli seriju od pet trijumfa u Evrokupu.

– Venecija je veoma dobar tim, sa puno iskusnih igrača. U prvom kolu smo sa odigrali neizvestan meč i moramo biti svesni da će i naredna utakmica biti veliki izazov za nas. Prva polovina grupne faze Evrokupa je za nas bila veoma dobra i daćemo sve od sebe da nastavimo u tom pravcu – istakao je plejmejker Ognjen Jaramaz.

Duel Partizana i Venecije na programu je u utorak od 20 časova u “Štark Areni”. Crno-beli će možda biti jači za Džejmsa Bela, koji je u ponedeljak doputovao u Beograd. Trener Andrea Trinkijeri će posle treninga u ponedeljak uveče odlučiti da li će Bel debitovati za Partizan već protiv Venecije.