REPREZENTATIVAC U PARTIZANU: Trinki IZABRAO pojačanje!

Čeka se konačna odluka stručnog štaba da li je on dobro rešenje

Partizan je već mesecima u potrazi za pojačanjem na poziciji beka, pre svega šutera, a kao rešenje je sada iskočio bivši reprezentativac Srbije, Ivan Paunić.

Prema asaznanjima „Mozzart sporta“ kontakt je uspostavljen, ali to ne znači da će doći i do realizacije posla.

Trinkijeri traži igrača koji će igrati čvrstu odbranu, što Paunić svakako ispunjava jer su poznati njegovi defanzivni kvaliteti, ali ne ispunjava drugi uslov – precizan šut za tri poena.

Dakle, sada je na stručnom štabu crno-belih da procene da li je povremeni reprezentativac dobro rešenje, ali i sam igrač mora da donese odluku da li je vreme da se vrati u srpsku košarku.

Poslednji Paunićev klub je bio Hemidor iz Teherana, ali je pre dve nedelje bilo priče da bi mogao da se vrati u Fuenlabradu samo da bi posao propao zbog toga što su Španci promenili finansijske uslove saradnje u poslednjem trenutku.

– Ivan je odlučio da ne potpiše za Fuenlabradu. Imali su 10 dana da provere u kakvom je fizičkom stanju igrač, Ivan je prošao sve testove, priključio se treninzima i bio je spreman da igram, ali nismo mmogli da prihvatimo promene koje je klub predložio – objasnio je Paunićev menadžer Obrad Fimić u izjavi za lokalne medije.

Partizan je bio na pragu rešenja sa Džejmsom Belom, ali on nije prošao lekarske preglede i saradnja nije ozvaničena.