SAD IL NIKAD: Zvezdine ŠANSE porasle zbog OVOGA!

Bliži se utakmica četvrte runde Lige šampiona.
Taman kada se činilo da za Totenhem dolaze lepši dani posle ubedljive pobede nad Crvenom zvezdom u Ligi ampiona (5:0), usledili su novi problemi za “pevce”. Poraz od Liverpula u Premijer ligi Engleske može se smatrati kao očekivan, ali ono što se desilo sedam dana kasnije na “Gudisonu” protiv Everotna može se tretirati kao košmar.

Vodio je Totenhem sa 1:0, činilo se da će osvojiti tri boda, ali onda je Son uz pomoć Orijea slomio nogu Andreu Gomešu i horor je dostigao vrhunac. Dva fudbalera Totenhema su u šoku, pošto su teško povredili Portugalca, a da nevolja bude veća, kapiten Hari Kejn je bolestan i pitanje je da li će se vratiti na teren na sledećoj utakmici.

A, naredni meč klub sa severa Londona odigraće u Beogradu protiv Crvene zvezde. Šanse crveno-belih posle nesvakidašnjih događaja u taboru “pevaca” rastu. Kako navode mediji na Ostrvu, Kejn je pod znakom pitanja za meč na “Marakani” i njegove šanse da zaigra su 50:50 odsto. Veliki znak pitanja stoji i pored imena Sona, najboljeg igrača prvog duela srpskog i engleskog kluba. Da li će Korejac uspeti da se oporavi od šoka do duela sa crveno-belima? Odgovor ćemo dobiti u utorak, kada će ekspedicija iz Londona krenuti put srpske prestonice.

Meč Crvene zvezde i Totenhema je zakazan za sredu u 21.00.