DOMAĆE SNAGE: Partizan KUPUJE iz Ling Long lige

Partizan kupuje domaće.

Savo Milošević je odmah posle završene sezone krenuo da radi na transferima za sledeću godinu, pošto je broj stranaca ograničen na 4 u našoj ligi, Milošević se okrenuo domaćim igračima. Pre svega to su igrači koji su se već dokazali u svojim klubovima i koji mogu da se nose sa zadacima i na višem nivou.

Zbog već najavljenog odlaska Miletića, crno-beli naciljali su desnog beka Napretka, momka koji je prošao sve selekcije reprezentacije, reč je o Nikoli Aksentijeviću. Aksentijević je početkom ove godine prešao iz „Reala sa Nišave“ u ekipu Napretka iz Kruševca, partijama u domaćoj ligi je pokazao da je možda „prerastao“ klub iz Kruševca i da je došlo vreme za novi izazov.

Takođe ekipa iz Humske ima problema i sa udarnom linijom tima, pored Sadika koji je prvi izbor i Gigića koji nije baš dobijao neke šanse da se dokaže, Partizan nema klasičnog špica u timu (igrao je Asano tu poziciju, međutim on je ubojitiji po krilu). Zbog toga Partizan traga i za pojačanjem u napadu, a kao glavna meta pojavio se takođe domaći igrač Nikola Petković trenutno član ekipe Javora.