NAJBOLJI SRPSKI IGRAČ: Vreme je za Zlato na OI

Srbija zemlja košarke, na bilo kom takmičenju da se nalazite u košarci, kada se pomene država Srbija zna se da ona ulazi u borbu za medalje. Zbog fijaska koji je zadesio Srbiju na poslednjem takmičenju na kom je učestvovala i posle povlačenja trofejnog igrača i trenera Saše Đorđevića, Srbija će sa novim trenerom probati da se domogne Olimpijskih igara u Tokiju.

Jokić je prošlog leta postao jedan od glavnih zvezda Denvera, pa tako je i među cenjenijim igračima u srpskom taboru. Nikola je u izjavi koju je dao pre nekoliko dana rekao da se raduje novom izazovu i da jedva čeka da igra za srpski tim, samim tim je potvrdio da će učestvovati na kvalifikacionom turniru koji se održava u Srbiji.

Nikoli je jasno da je tim podbacio na poslednjem takmičenju, ali i navodi da im apetiti nisu opali, i da i dalje ciljaju na borbu za prvo mesto. Srebro osvojeno na igrama 2016 godine je veliki uspeh za srpski tim, međutim vreme je da ova generacija košarkaša Srbije napravi korak dalje i da proba da se domogne i zlata na OI.