REAL I JOVIĆ: Kakva je BUDUĆNOST Srpskog igrača u timu Zidana

Veliki transfer mladog Srpskog napadača Luke Jovića iz Frankfurta u Real je obradovao mnoge navijače kraljevskog kluba kako u Srbiji tako i šire. Luka je imao fantastičnu sezonu u dresu Nemačkog kluba, pokazao se u Ligi Evrope da može da postigne gol svakom protivniku, što ga je preporučilo mnogim timovima. Real je bio najbrži i najkonkretniji i uspeo je da ga dovede.

Situacija sa Jovićem u Realu je početkom sezone bila normalna zbog perioda privikavanja mladog napadača na stil igre u Španiji, međutim posle polusezone Jović nije uspeo da se nametene Zidanu i sve više prilika dobijaju drugi napadači pred sam kraj meča. Naravno Benzemi je mesto sigurno u timu Madriđana, ali zbog njegovih godina Zidan insistira na stalnim rotacijama, kako ne bi došlo do povrede.

Jović je dosadašnjim igrama uverio Zidana da može da igra fudbal kakav on neguje, čak je postigao i tri gola, međutim ni jedan od njih nije priznat zbog ofsajd pozicije. Trener Reala posle poslednjeg meča u kojem je Luka postigao gol iz nedozvoljene pozicije je rekao kako Luka ima puno poverenje trenera i da će sve više i više dobijati šansu da se pokaže, samim tim se nada da će doći i golovi.