ŽELE PARTIZANOV RECEPT: Zvezda SPREMA trenera u slučaju odlaska Miloja

Pre nekoliko nedelja pokrenula se priča o mogućem odlasku šefa stručnog štaba Crvene Zvezde, Vladana Milojevića. Prvobitne informacije su glasile da će on na upražnjeno mesto u Grčkom šampionatu, ali je ta solucija otpala i Grci su već doveli novog trenera na klupi AEK-a.

Miloje je već nekoliko puta naveo kako je on u Zvezdi sve dok ga uprava želi, međutim treneru Zvezde ne odgovara priča koja se stvara oko kluba, gde navijači nisu zadovoljni onim što je učinjeno u ovogodišnjem izadnju lige šampiona. Miloje smatra da je Zvezdin uspeh veliki jer je uspeo da se domogne najeltinijeg klupskog takmičenja u fudbalu. Ukoliko se desi da Miloje ode na klupu Zvezde bi mogao da dođe proslavljeni as Zvezde Dejan Stanković. Partizan je već oprobao recept dovođenja trenera koji je bio igrač u klubu tako da to neće biti strano ko večitih rivala.

Naravno priča koja se pokrenula ovih dana o odlasku Miloja i dalje nema svoj epilog, Deki Stanković se vratio u Inter i polako se uklapa u sistem rada sa mlađim kategorijama, nije sigurno ni da li će Zvezde hteti da rizikuje sa trenerom koji je u početku svoje karijere ili će se naći rešenje koje ima mnogo više iskustva i utakmica na klupi nekog kluba.