TRIO NA TRONU: Ko će BITI prvi na kraju?!

Ljubitelji fudbala u Subotici ne pamte kada je Gradska liga bila toliko neizvesna, prve tri ekipe su u razmaku od samo jednog boda, s tim da prvi i drugi na tabeli imaju isti broj bodova, dok treća ekpa na tabeli zaostaje jedan bod u odnosu na njih.

Ekipe Elektrovojvodina i Lokomotiva su krenule furiozno u novoj sezoni, čak sedam kola za redom su ređali pobede, može se reći da je Elektrovojvodina mnogo lakše ostvarila pobede i nije bilo puno neizvesnosti u mečevima, dok je Lokomotiva znala navijačima da testira živce do kraja utakmice jer su bili u minimalnom vođstvu.

Prošlogodišnja prvoplasirana ekipa Lokomotive je u ovoj sezoni doživela poraz jedino od ekipe Žednika u meču koji je ekipa iz Novog Žednika na svom terenu dobila sa 3 prema 1. Uspeli su da ostvare 10 pobeda, jedan poraz koji smo upravo pomenuli i jedan nerešen rezultat sa trenutnim liderom (zbog bolje gol razlike) ekipom Elektrovojvine.

Trenutni lider na tabeli je sa istom skorom kao i drugoplasirani tim na tabeli, međutim oni su poraz doživeli od dosta jake ekipe Hajduka sa viskoih 4:1, Hajduk je dočekvaši lidera u Bačkom Dušanovu pokazao da će biti ravnopravan protivnik i da će sa već dve pomenute ekipe koje drže vrh tabele biti glavni konkuret za prvo mesto. Hajduk bi mogao da bude i prvoplasirani tim na tabeli, međutim na svom terenu je doživeo nesrećan poraz od 0 prema 2 koji je bio igran u 5. kolu prvenstva Gradske lige Subotice.