MEĐUOPŠTINSKA LIGA BEOGRAD: Dif siguran dok se za drugo mesto bore Poštar i PKB

Nakon 13 odigranih utakmica u međuopštinskoj ligi Beograda grupa A ekipa Difa nezadrživo grabi ka promociji u prvoj Beogradskoj ligi sa 9 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Velike Moštanice koja ima 27 boda. Ekipa DIF-a svoju nadmoć pokazuje i time da ima najubedljiviji napada sa 41 postignutim pogotkom ali i sa najboljom odbranom jer je u celoj ligi primila najmanji broj golova a to je samo 11 golova na 13 odigrnih utakmica. Sa 11 pobeđenih utakmica za redom stiče se utisak da je ekipa DIF-a našla recept za osvajanje prvog mesta i promociju u viši rang.

Definitivno je najveće razočarenje ekipa Dedinja koja nije uspela da osvoji niti jedan bod u dosadašnjem delu prvenstva.

Kada je u pitanju grupa B tu su stvari mnogo zanimljivije jer se za prvo mesto bore ekipa Poštar 1930 i PKB. Trenutna situacija je tkva da je ekipa Poštar 1930 na prvom mestu sa 34 osvojena boda od mogućih 36, jedini kiks je imala u prvom kolu gde je remizirala sa ekipom Avale kod kuće 2:2. Druga je ekipa PKB-a sa bodom manje i jedinim porazom baš protiv prvoplasirane ekipe Poštara 1930 sa 1:0. Prednost domaćeg terena u drugom delu imaće ekipa PKB-a tako da je blaga prednost ekipe PKB-a jer će o svojoj sudbini sama odlučivati na svom terenu ako uzmemo u obzir da će sve do kraja pobediti.

Najlošije se pokazala ekipa Svetog Stefana iz Slanaca sa samo jednim osvojeni bodom iz 13 odigranih utakmica.