LJUBIMAC DELIJA ISKREN: Nije sve IŠLO kao što je PLANIRAO!

Dugo van terena.
Posle samo jedne sezone na golu Crvene zvezde, Filip Manojlović je bio prodat Hetafeu. Španci su u srpskom čuvaru mreže prepoznali aduta za budućnost, ali je usledio peh, bolovanje koje traje već devet meseci.

– Dve nedelje sam u karantinu, ali već devet meseci se lečim po svim svetskim standardima, zbog problema sa leđima. Mislio sam da će razne vežbe pomoći da se reši problem, ali stručnjaci su doneli odluku da se sve rešava samo hirurškim zahvatom – rekao je Manojlović

Problem je lociran i od prošlog juna sledi nova epizoda.

– Diskus hernija me je mučila pogotovo što je uloga golmana poznata, a morao sam da odradim za sportistu i profesionalca delikatnu operaciju, kako bih nesmetano mogao da se bavim fudbalom na visokom nivou. Morao sam da otkažem i nastup za mladu reprezentaciju Srbije na EP u Italiji – nastavlja talentovani golman.

U Ligi Evrope na redu je bio megdan sa Interom.

– Zbog koronavirusa španske vlasti su nam zabranile odlazak u Milano, a posle je sve otkazano i ima dana za megdana, samo da se vratimo u normalan tok života. Vidim da se potencira nastavak sezone bez publike u maju ili junu, što sada nije laka prognoza – dodao je bivši mladi reprezentativac.

Sledeći potez je povratak na gol kluba iz Madrida.

– Imam ugovor do juna 2021. godine, a oko nekih planova nisam pričao i biće vremena u narednom periodu, kada se fudbal vrati na scenu – zaključio je Filip Manojlović za Hotsport.