KAKO ĆE DELIJE REAGOVATI: Miloje KUPUJE na Marakani!

Čeka se rasplet.

Miloš Degenek gotovo sigurno napušta Crvenu zvezdu, ali nije sigurno da će otići u moskovski Spartak, kako se spekuliše danima unazad.

Sada se pojavila informacija da ima unosne ponude sa istoka, a najzanimljiva je od Al-Ahlija, koji sa klupe predvodi Dejan Milojević.

Uz Al-Ahli, Degeneka žele i Al-Šababa i Al-Nasri, ali je jasno da prvi ima prednost zbog činjenice da je na klupi legendarni trener Crvene zvezde koji je zajedno sa štoperom igrao u Ligi šampiona.

Inače, Degenek je već igrao u Saudijskoj Arabiji, otišao je u Al Hilal posle prve uspešne polusezone u Zvezdi, ali nije bio zadovoljan, pa se vratio u Beograd.

U Al-Alhiju igra i Marko Marin, tako da bi ovo bilo okupljanje okosnice stare Zvezdine ekipe, ali postoji i jedan problem, klub iz Saudijske Arabije najpre mora da se oslobodi jednog stranca, pošto su trenutno sva mesta popunjena.

Ne treba zaboraviti da Dejan Stanković u pripremnim utakmicama nije uigravao Degeneka na poziciji prvog štopera, što je bila prva naznaka da će napustiti Marakanu.

Stanković na raspolaganju ima Rašu Pankova, Nemanju Milunovića i Srđana Babića, te i mladog Strahinju Erakovića, koji će verovatno imati veliku minutažu pošto pokriva pravilo U21.