ZAVRŠIO EPIZODU: Najskuplji na SVETU je VIŠAK u timu?!

Sada je valjda jasna namera menadžera Čelsija posle ove odluke…

Kako smo pisali, Lampard ne odustaje, iako je Kepa Arizabalaga rekordno pojačanje u istoriji Čelsija i najskuplji golman svih vremena, menadžer „Plavaca“ na sve način pokušava da ga se oslobodi.

Bask je branio loše, u prekidu je očajan, nema ni visinu, problem su centašutevi, Čelsi je na taj način primio najviše golova.

Sa druge strane, teško je prodati Kepu, jer će klub morati da prihvati ogroman gubitak čak i da ga neko kupi, on ne vredi ni pola onoga što je plaćeno za njega.

Novi udarac za samopouzdanje biće finale kupa Engleske u nedelju, naime, kako pišu mediji, poruka ne može da bude jasnije. Za Čelsi će braniti veteran Kabaljero koji ima 38 godina i koji će takođe napustiti London ovog leta.

Kepu je Lampard sklonio u februaru, pet mečeva je bio na klupi, ali je uspeo da se vrati na gol u utakmicama sa Liverpulom u kupu i u pobedi protiv Evertona. Imao je problema u duelima sa Šefildom i Vest Hemom, od 41 utakmice, samo u 10 je sačuvao mrežu.

Za Čelsi finale kupa nije kraj sezone, čeka ih revanš osmine finala protiv Bajerna, ali s obzirom na 0:3 iz Londona, oni su pred nemogućom misijom u Bavarskoj.