BARSA PIKIRALA ZAMENU: Mesija MENJA igrač Liverpola!

Agenti ponudili rešenje, hoćemo li gledati reprizu situacije oko Nejmara, pre tri godine…

Iako javno ne dopuštaju mogućnost da Leo Mesi napusti klub, u Barseloni su izgleda počeli potragu za naslednikom. Oni veruju da će Siti popustiti, platiti makar 100 miliona za Argentinca, a kao i kada je prodat Nejmar, novac će utrošiti na zamenu.

Tada su se ispromašivali, sada je spisak sveden na dva imena.

Prvo je Dibala, ali to je malo verovatna opcija. Juventus neće prodati Argentinca na zahtev Pirla, a ni on nije raspoložen da ode.

Kao bomba je odjeknula vest da bi u slučaju da Mesi ode, zamena bio Sadio Mane.

Naime, prema tvrđenju medija u Kataloniji, agenti Afrikanca su signalizirali Barsi da bi Mane hteo da napusti Redse, ima problema sa Klopom, a dolazak Kumana transfer u Kataloniju čini veoma primamljivim.

Kuman i Mane su sarađivali u Sautemptonu, Senegalac tvrdi da je Holanđanin najzaslužniji za njegov razvoj.

Zna se navodno i cena, prema informacijama koje stižu od Maneovih menadžera, Liverpul bi pristao da pusti sjajnog igrača za 120 miliona evra.

To bi Klopu omogućilo da dovede par pojačanja, eventualno podmladi napad, ili napadne Sanča, odnosno ukrade ga ispred nosa Liverpulu.

Govorka se da bi engleski reprezentativac radije na „Enfild“ nego na „Old Traford“ i da je odlučio da sačeka. Možda će ipak stići pre nego što je očekivao u redove šampiona Engleske.