POTENCIONALNI PROBLEM: Igrač NAPUSTIO tim!

Sumnja se na koronu, Erik Mika stiže danas

Nevolje za stručni štab Partizana. Ekspediciju crno-belih u Vrnjačoj Banji napustio je Kodi Miler Mekintajer. Novajlija iz Cedevita Olimpije tokom srede je prevezen za Beograd, pošto se požalio na povišenu telesnu temperaturu.

Odmah je podvrgnut testu na virus korona, kako bi se proverilo da li je inficiran, a u zavisnosti od nalaza biće odlučeno da li će se vraćati na pripreme ili ostaje u izolaciji. Sportski žurnaldodaje da će bez obzira na rezultate Amerikanac narednih nekoliko dana provesti u Beogradu. Verovatno preventive radi.

Tokom leta u ekipi crno-belih već je registrovan jedan slučaj pozitivnog na COVID-19. U pitanju je bio Nikola Janković, ali je stasiti centar brzo, maltene na nogama, pregurao neprijatnu situaciju i vratio se u trenažni proces.

Poslednji novajlija Parnog valjka, Erik Mika danas bi trebalo da doputuje u Beograd. Američki centar neće odmah produžiti za Vrnjačku Banju, s obzirom da će najpre biti podvrgnut lekarskim pregledima, a trener Vlado Šćepanović očekuje ga na treningu početkom naredne sedmice.

„Može da igra na poziciji četiri, ali i pet. Atleta je, veoma pokretljiv za visinu od 207 centimetara. Pametan momak, razume košarku, podjednako dobar i u napadu i u odbrani. Nije sidraš, ima baš one osobine koje su potrebne Partizanu. U svim sredinama gde je bio – hvale ga. Mika je mnogo napredovao u poslednje dve godine. Sa njim smo dobili ono što smo želeli“, zadovoljan je Vlado Šćepanović.