DELIJE MOGU DA ODAHNU: Klub ZAVRŠIO sve sa NJIM!

Konačno.

Sapunica između Crvene zvezde i Hoze Alberta Kanjasa je napokon – završena.

Čelnici Crvene zvezde obavili su novi sastanak sa vezistom, koji je izneo svoje zahteve i stavovi su usaglašeni, čeka se samo da Kanjas dobije zaostala potraživanja pre napuštanja srpske prestonice.

Nekadašnji vezista Betisa i Espanjola, koji je na Marakanu stigao iz solunskog PAOK-a, posle razlaza sa crveno-belima imaće status slobodnog igrača i već na stolu ima ponudu dva kluba.

Među razlozima neočekivanog preokreta i prihvatanja Kanjasa da napusti Zvezdu je taj što će uskoro da postane otac i jedina želja mu je da se vrati u Španiju. Aktivirana je priča za odlazak u Albasete na godinu dana. Sa dobijenom otpremninom od šampiona Srbije i uz novi transfer u člana Segunde, sigurno je da Kanjas neće biti na gubitku.

Zbog situacije sa koronom i kasnijeg početka sezone, ekipe u Španiji žele proverene igrače. U tamošnjem drugoligašu su ubeđeni da u Kanjasu dobijaju kvalitetno rešenje na sredini terena.

Ovakav rasplet doneće plus za Zvezdu, pre svega zbog uštede na plati (iako će biti plaćen njen veliki deo). Podsetimo, Kanjas od januara nije u planovima trenera Dejana Stankovića, pa je ova vest u Ljutice Bogdana prihvaćena sa velikim oduševljenjem.