REAL POČINJE PRODAJU: Zidan ima PLAN za Jovića?!

Spisak izašao u javnost.

Srpski fudbaler Luka Jović se nije naigrao u svojoj prvoj sezoni u Real Madridu, gde nije opravdao uloženih 60 miliona za njegov transfer, kao i oko 20 miliona evra za godišnju platu.

Real zato razmatra opciju da vrati deo uloženog i da Jovića već u ovom prelaznom roku proda. Kao opcije se pominju Milan, Juventus, Njukasl, Lester, kao i Herta, ali Jović svakako nije u najlošijoj situaciji kada je transfer lista Reala u pitanju.

Naime, Marka je objavila kako bi trebalo da izgleda plan Realovog prelaznog roka i transfer lista na kojoj je osam fudbalera koji sigurno napuštaju Real i nisu poželjni dalje u klubu, a tu je i devet igrača koji su u „žutoj“ zoni i mogu da budu prodati. Među njima su i Luka Jović, ali i Luka Modrić, Isko, Lukas Vaskez, Načo…

Kao glavni prioriteti u odlascima su Geret Bejl i Džejms Rodrigez, koji su otpisani kod Zinedina Zidana, a imaju ogromne plate i predstavljaju samo gubitak za klub.

Od napadača su samo Benzema, Rodrgigo, Asensio, Vinisijus i Azar sigurni i nisu na prodaju. Kada je u pitanju vezni red na prodaju nisu Kazemiro, Valverde, Kros i pridošlica Odegard, dok su u odbrani sigurni Varan, Militao, Ramos, Mendi, Marselo i Karvahal, a od golmana Kurtoa i Lunin.

Jović je za sada u nekoj zoni između, ali Marka u tekstu napominje da bi posle teške i loše sezone u Madridu mogao da bude učesnik nekog vida transfera i odlaska iz kluba.