GROBARI ĆE SE OBRADOVATI: Partizan BLIZU pojačanja!

Crno-beli kompletiraju ekipu.

Već nekoliko meseci Partizan traži centra, igrača na poziciji broj pet sa kojim bi kompletirao kadar, a potraga je trajala polako i bez „moranja“.

Više imena povezivalo se sa crno-belima, u konkurenciji se našlo 10 igrača, ali do sada nijedan nije obukao dres bivšeg šampiona Evrope. Poslednji na toj listi je Erik Mika i upravi bi ovaj košarkaš mogao da bude „taj“.

Pregovori postoje, idu u pravom smeru, ali posao još nije zatvoren, odnosno do kraja realizovan. Tako da će navijači crno-belih morati da se strpe još malo.

Kako prenosi bivši novinar Sportanda, Oracio Kauči, postoje dobre šanse da Mika na kraju zaduži Partizanovu opremu, ali čeka se finalizacija razgovora i potpis.

Erik Mika je imao 10-dnevni ugovor sa Sakramento Kingsima za koje je odigrao jedan meč u ovoj sezoni, koja se privodi kraju.

U februaru se vratio u NBDL ligu i Stokton Kingse, koji su razvojni tim Kraljeva. Igrao je za koledž iz Solt Lejk Sitija gde je bio najbolji strelac tima sa 20,2 poena i 9,2 skoka po meču.

Partizan mu ne bi bio prvi tim van SAD-a jer je već igrao u Italiji i Nemačkoj, a zanimljivo je da na njegovoj Vikipedija stranici već stoji da je član Partizana.

Mika je u karijeri nastupao za Pezaro, Brešu, Bajrut, Stokton Kingse, Ksinjang, Sakramento, Stokton Kingse, a sada je opcija za crno-bele na poziciji centra.

Ukoliko Mika dođe među crno-bele, on će biti i poslednji deo pazla Partizana koji bi kompletirao tim za narednu sezonu. Za sezonu koju doduše niti znamo kada će početi ni kako će izgledati. Ni kada je ABA liga u pitanju, niti kada je Evrokup, u Partizanovom slučaju, u