NIJE JOŠ ZA PENZIJU: Vlasnik Svetskog zlata ŽELI da ostane u timu!

Ostaje na Stamford Bridžu.

Napadač Čelsija Olivije Žiru kaže da je očekivao da će klub iz Londona dovesti velika pojačanja za narednu sezonu, ali poručuje da je sperman da se bori za mesto u timu.

Tokom nedavno završene sezone je bilo mnogo spekulacija oko Olivijea Žirua i oko njegovog ostanka u Čelsiju.

Često je Francuz počinjao mečeve sa klupe, ali je na kraju ipak rešio da ostane na „Stamford bridžu“, da se bori za mesto u timu, da bi posle svega uspeo da donese priličan doprinos u osvajanju četvrtog mesta u Premijer ligi.

– Čelsi je veliki klub, koji troši novac da pojača tim i očekivao sam da će neko doći. Sa Zijehom i Vernerom Čelsi će probati da bude konkurentniji. Da ste mi rekli da je to igrač mog profila koji dolazi ne bih bio zabrinut. Ostali timovi igraju prilično čvrsto protiv nas i nije loše da imamo veliku tačku oslonca koja može da napravi dobru vezu u napadu – kazao je Žiru za francuski Lekip aludirajući da bi mogao da igra zajedno za Vernerom u napadu.

– Ipak nisam naivan, Verner nije došao da sedi na klupi. Međutim uradiću sve kako bi Lampard bio u teškoj situaciji kada se radi o biranju tima – dodao je Žiru.