OGLASIO SE MITAR: Navijači Fulama BESNI, ko je KRIVAC?!

Nastup „Mitrogola“ na Vembliju pod znakom upitnika.

Meč odluke za ulazak u Premijer ligu između Brentforda i Fulama odigraće se 04. avgusta sa početkom od 20.45 na čuvenom Vembliju. Srpski reprezentativac i najbolji strelac Čempionšipa sa 26 golova Aleksandar Mitrović neizvestan je za meč odluke.

Naime, njega još uvek muči povrede zadnje lože, a neigranje snažnog Mitrovića bi bio veliki hendikep za crno-bele iz Londona.

– Imam povredu zadnje lože. Ne znam još da li ću biti spreman za meč na Vembliju. Nadam se da ću biti, ali neću biti sigurno na 100% spreman – rekao je ekskluzivno Aleksandar Mitrović za „Butasport“.

Prema kladionicama favorit na ovom susretu je Brentford.

– Pa dobro, fudbal se ne igra u kladionicama. Imali su dobru sezonu iza sebe, završili bod ispred nas u regularnom delu tako da je normalno da imaju prednost. Ali mislim da imaju i veći pritisak jer su već imali dve šanse da direktno uđu u Premijer ligu koje nisu iskoristili, tako da videćemo… Oni su ekipa koja voli da igra fudbal sa dosta poseda, šansi, biće dobra utakmica i nadam se da ćemo da dobijemo – zaključio je Mitrović.