OZBILJAN REZ: Milošević PROMENIO čak 5 igrača!

Crno-beli dočekuju Ivanjičane.

Fudbaleri Partizana u trećem kolu Superlige Srbije dočekuju Javor. Posle neočekivanog poraza u Raškoj od Novog Pazara, trener crno-belih Savo Milošević odlučio je da napravi određene rokade u startnoj postavi.

Za razliku od prethodnih mečeva, u timu nema Birbasa Natha, šef struke Parnog valjka odlučio je da „ohladi“ iskusnog Izraelca, koji je bio vidno revoltiran dešavanjima na poslednjem duelu sa Pazarcima. Osim njega, na klupi su ostali Ostojić, Urošević i Miletić, koji su izgubili mesto startera.

Trener crno-belih Milošević na teren je poslao sledeću jedanaestoricu: Popović – Lutovac, Vitas, Banjak, Brežančić – Zdjelar, Šćekić – Stevanović, Suma, Asano – Sadik. Šansu sa klupe čekaće: V. Stojković, D. Stojković, L. Pavlović, Ivanović, Ostojić, Čolić, Urošević, Miletić, Jović, Matić i Smiljanić.

Sa druge strane, Javor će igrati u sastavu: Lazović, Jevremović, Piščević, Radivojević, Tanko, Pavišić, Otašević, Zvekanov, Luković, Maričić, Mladenović.

Pravdu će deliti Zoran Široki, a pomagaće mu Goran Stanojević i Miloš Karadžić.

Partizan ima 12 uzastopnih pobeda nad Ivanjičanima, poslednji put slavili su na istom mestu rezultatom 6:2, a jedini put Javor je ostao neporažen na istom mestu 2013. godine, kada su mreže mirovale u Humskoj.