PARTIZAN DONEO ODLUKU: Poznata SUDBINA Markovića u Partizanu!

Ceo dan se puno pričalo o krilnom napadaču crno-belih, što zbog povrede, što zbog ponude iz Turske

Već smo vam tokom dana pisali da je Lazar Marković doživeo povredu mišića zbog koje se i dalje ne zna tačno koliko će odsustvovati sa terena, a tokom dana se pojavila još jedna informacija vezana za njega. Da ga novopridošli klub turske Superlige Erzurum želi u svojim redovima, o čemu smo takođe pisali.

Uz njega taj tim je zainteresovan i za Eljera Eliju, bivšeg igrača Juventusa, kome je istekao ugovor sa šampionom Bašakšehirom pa je slobodan da izabere novu sredinu.

Sada, prema saznanjima MOZZART Sporta, verovatno iz izvora bliskih klubu, Partizan neće prihvatati nikakve ponude za 26-godišnjaka, koji je prošlog leta stigao kao slobodan igrač po isteku ugovora sa Liverpulom.

Marković je ugovorom vezan za Partizan do leta 2022, pa u Humskoj nisu raspoloženi za prodaju igrača za koga veruju da bi ove sezone napokon mogao da se vrati na nekadašnji nivo, pre nego što su mu razvoj karijere usporile pozajmice i povrede.

Ostaje nam još da vidimo šta će dodatne medicinske analize da kažu o njegovoj povredi, tačnije, očekujemo da u narednim danima saznamo kada se bivši igrač Benfike, Sportinga, Anderlehta, Fenerbahčea vraća na superligaške terene.