PARTIZANOVA BUDUĆNOST: Mnogi NJEGA ostavljaju u senci!

Golman Partizana zadovoljan jer je njegova ekipa uzela tri boda, ali ne i pojedinim segmentima igre.

Golman Partizana Aleksandar Popović rekao je danas da je najvažnije da je njegov tim pobedio na otvaranju nove sezone u Super ligi Srbije, ali je istakao i da crno-beli ne smeju da primaju golove na kraju poluvremena.

– Kao i svaka prva utakmica u novoj sezoni tako i ova, uvek najteža, ali važna je pobeda samo i nista drugo… Pokazali smo da smo tim, pokazali smo karakter i na kraju pobedili i to je jedino bitno – rekao je Popović za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u gostima ekipu Napretka sa 3:1, u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

Napredak je poveo u finišu prvog poluvremena, ali su crno-beli u nastavku preokrenuli rezultat. Prvo je izjednačio Lazar Marković u 46. minutu, a preokrenuo golovima Bibrasa Natha u 85. minutu sa penala i Nikole Čolića u 95. minutu.

– Ne bismo smeli da dopustimo da primamo gol u poslednjem minutu poluvremena, ali i to se dešava nekad. Kao što sam već rekao, pokazali smo da smo tim i najbitnija je pobeda, sve ostalo ćemo ispravljati i biti bolji u svakoj narednoj utakmici – rekao je Popović.

Popoviću je ovo prva sezona u seniorskom fudbalu da kreće kao prvi golman od prvog kola.

– Svaka utakmica mi je najbitnija, iz svake moram da naučim što više stvari da bih napredovao, jako mi je važno da skupljam iskustvo da svojim zalaganjem steknem poverenje cele ekipe i stručnog štaba i da se nadam što većem broju utakmica – rekao je Popović.

Prilikom gola Lazara Markovića povredili su se i fudbaler Partizana i golman Napretka Mladen Živković koji je vozilom hitne pomoći je izveden sa terena.

– Nisam video kolegu iz Napredaka posle utakmice… Povrede su najgori deo sporta i uvek ostaje neki loš utisak kad neki igrač napusti teren posle povrede kao što su danas Žile i Markec. Ovim putem mu želim brz oporavak i nadam se da će se što pre vratiti – rekao je Popović.