NE ŽELE DA ĆUTE: Zvezda se OBRATILA Savezu zbog Partizana!

Oglasili se čelnici šampiona Srbije.

Crvena zvezda uputila je otvoreno pismo Fudbalskom savezu Srbije, povodom utakmice u Kruševcu između domaćeg Napretka i Partizana. Gosti su slavili rezultatom 1:3, a crveno-beli poručuju da je jedanaesterac dosuđen za vicešampiona Srbije – sraman.

Saopštenje prenosimo u celosti:

– Poštovano rukovodstvo FSS, Crvena zvezda vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Krusevcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak – Partizan? A prvenstvo je tek počelo. Кako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali? Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87 minutu utakmice. Zbog toga tražimo da sudija Danilo Grujić bude najstrože kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštiti od raznih mešetara, a svim akterima u startu poslati jasna poruka. Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijačima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu.

Zato gospodo iz FSS nemojte vi da se brukate. Uradite ono sto od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala – piše u otvorenom pismu FK Crvena zvezda