ZVEZDA POBEDILA: Deki IPAK nije ZADOVOLJAN nekim stvarima!

Crveno-beli rutinski savladali Novi Pazar.

Crvena zvezda je odlično započela odbranu titule u fudbalskoj Superligi Srbije. Na svom terenu izabranici Dejana Stankovića su slavili sa 3:0 protiv Novog Pazara. Ceveno-beli su sa pola gasa došli do tri boda i sačuvali snagu za sredu kad ih čeka mnogo teži zadatak i meč protiv niškog Radničkog, takođe na našem najvećem stadionu.

Duet novajlija Katai – Spiridonović je doneo vođstvo već u sedmom minutu, dok je na 2:0 povisio iz penala Mirko Ivanić u 13.

Konačan rezultat je postavio je Miloš Vulić, pravom malom majstorijom. On je u 81. minutu fenomenalno pogodio iz slobodnog udarca i pokazao da Stanković treba da ima više poverenja u njega.

Strateg crveno-belih je bio zadoljan, ali ne i prezadovoljan posle trijumfa nad Pazarom.

– Igrači su i dalje teški, umorni. Rano smo poveli, a onda su moji fudbaleri stali. Razumem ih, imali smo teške pripreme. Zadovoljan sam kako izgledamo. Bićemo uskoro bolji i brži – rekao je Stanković.

Uz čestitke protivniku na korektnoj borbi, Trener srpskog šampiona dodao je da se nadao ubedljivijoj pobedi.

– Mogli smo da postignemo i neki gol više. Sačuvaćemo to možda već za sledeću utakmicu. Rekao sam igračima da su pobede dobar penicilin za grupu, napredak i sticanje samopouzdanja – rekao je Dejan Stanković.