POTVRĐNO: On je ODLASKOM napunio kasu Partizana!

Dobar potez.

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, govorio je o transferu američkog plejmejkera Korija Voldena u Crvenu zvezdu, prenosi portal Republika.

Prelazak nekadašnjeg najkorisnijeg košarkaša izraelskog prvenstva u redove najljućeg rivala izazvao je veliki potres. Sada je na tu temu ekskluzivno za portal Republika pričao prvi čovek crno-belih

– Informacija do koje ste došli nije tačna. Takva neistina verujem da je mogla da dođe samo sa jedne adrese. Volden je platio 100.000 dolara obeštećenje i još nije uzeo osmu platu koja po odluci kluba pripada svim igračima, a njegova je iznosila 42.000 dolara. Takođe, nije uzeo ni 9 ni 10 platu, kao što to nije učinio ni jedan igrač Partizana zbog Kovida. Odlazak Korija i dolazak novog, po mišljenju mnogih čak boljeg igrača na njegovoj poziciji napravio je i dodatnu razliku od preko 100.000 dolara u korist kluba. Kada to spojite, dobijete da je Korijev odlazak klubu doneo oko 400.000 dolara. Napomenuo bih da je Kori Volden u nastupajućoj sezoni u Partizanu trebao da ima godišnju platu od 420.000 dolara. Pa vi procenite koliko je neko drugi morao da izdvoji novca za njega – rekao je Mijailović.

Podsetimo, Volden je sa crveno-belima potpisao ugovor na dve godine.