PROČULO SE: Ako Ronaldo ODLUČI da napusti Italiju ide kod NJEGA odmah!

Najbolji fudbaler Juvetusa bi mogao ovog leta da napusti klub iz Torina.

Ukoliko se potvrde glasine da je menadžer Kristijana, Žorže Mendes, u pegovorima oko transfera slavnog Portugalca, as Juventusa bi sledeće sezone mogao biti saigrač sa Nejmarom i Mbapeom.

Spekulacije o odlasku Ronalda u Pariz traju nedeljama unazad, a posle ispadanja Juventusa iz Lige šampiona, intenzivno je počelo da se priča o potencijalnom transferu. Nakon eliminacije iz LŠ, Ronaldo je poslao snažnu poruku saigračima iz Juvea da se vrate još jači sledeće sezone.

Kako piše ‘Le10Sport’, Mendeš sa Leonardom najpre priča o transferu Hamesa Rodrigeza iz Reala, ali francuski medij dodaje da njihove italijanske kolege iz ‘Foot merkata’ naglašavaju da će se tom prilikom dotaći i Kristijana.

Čuveni francuski list, ‘Frans fudbal’ je prošle nedelje tvrdio kako portugalski napadač već bio na korak od PSŽ-a, jer kako kažu, nije zadovoljan u Torinu, ali je transfer propao zbog izbijanja pandemije korona-virusa.

U slučaju da se ovog puta transfer realizuje, navijači francuskog kluba će na ‘Parku Prinčeva’ imati priliku da gledaju ‘tandem snova’, Ronaldo–Nejmar–Mbape.

Juventus je pre dve godine doveo Ronalda u transferu vrednom 100 miliona evra uz platu od 30 miliona godišnja.