PUČE BOMBA: Iz Zvezda OTIŠAO zbog PARA i potpisao za Partizan!

Čeka ga težak posao.

Legendarni Igor Milanović se vratio u svoj Partizan u kome je doživeo najlepše i igračke i trenerske trenutke.

Pre samo nekoliko dana je legenda srpskog vaterpola napustila klupu Crvene zvezde i odmah se pojavila informacija da bi mogao da ponovo postane trener posrnulog velikana srpskog vaterpola, što je sada i on sam potvrdio.

– Da, u Partizanu sam sad kao šef struke. Rano je da bilo šta pričam, sve će biti jasnije za dan, dva. U svakom slučaju, dogovorili smo se da ugovor bude na dve plus dve godine – rekao je Milanović za „Žurnal“.

Milanović se rastao sa Zvezdom jer klub nije mogao da isprati njegove finansijske zahteve, kako je obrazloženo, ali sada je rešio da preuzme klub koji takoreći je na ivici opstanka.

Partizan je sa Milanovićem na klupi osvojio titulu prvaka Evrope, sedmu u istoriji. Posle toga je trofejni vaterpolista i trener pokorio „stari kontinent“ i sa Pro Rekom, a radio je još i u Galatasaraju, Valjevu i Zvezdi.

Neki smatraju da je njegov dolazak na klupu Partizana poslednji pokušaj aktuelnog rukovodstva da izbegne smenu, s obzirom da već mesecima traje saga i sukob između direktorke Tatjane Rakas i predsednika Mirka Bradajića sa bivšim prvim čovekom kluba Aleksandrom Šoštarom i nekim bivšim asovima na čelu sa Filipom Filipovićem.