SRPSKI NAPADAČ NA CENI: Vreme je za TRANSFER karijere i igranje u Ligi šampiona!

Srpski reprezentativac pred odlaskom iz Frankfurta

Možda jesu tačne tvrdnje Jirgena Grabovskog da Filip Kostić vredi 60.000.000 evra, ali realnost je definitivno mnogo drugačija.

Ajntraht je posle teške sezone i pogotovo usled velikih gubitaka zbog pandemije virusa korona praktično u obavezi da prodaje ono najbolje što ima, kako bi se sačuvao mir u kući. Zbog toga lokalni list Frankfurter tvrdi da i Ajntraht voleo da zadrži Kostića, ali da je realnija varijanta prodaja. Ali, pod jednim uslovom – da ponuda eventualnog kupca bude veća od 30.000.000 evra.

Doduše, nije Kostić jedini za kojeg će se u Frankfurtu čekati ponude. Naime, ako stignu i dobre pare za Martina Hinteregera i Evana Ndiku Ajntraht će razmatrati i njihove prodaje. Defanzivni dvojac se već neko vreme dovodi sa raznim klubovima, a najkonretnije su priče o transferu Ndike u PSŽ, a Hinteregera u Sautempton. Što se Kostića tiče, zasad su najglasnije spekulacije o odlasku u Monako, gde bi Niko Kovač i on obnovili uspešnu saradnju iz Ajntrahta.

U slučaju da Kostić, Hintereger i(li) Ndika odeu, Ajntraht će novac iskoristiti da pojača sastav i popuni sve rupe. Podsetimo, Mijat Gaćinović je već otišao u Marselj, dok je Lukas Toro u Osasuni.