ZVANIČNO: Deki ga OTPISAO a uprava mu je URUČILA otkaz!

Iznenada.

Crvena zvezda se iznenada našla u problemu, posle odluke srpskog šampiona da raskine saradnju sa jednim od igrača koji su bili na pozajmici.

U pitanju je defanzivac Stefan Hajdin, koji je na Marakanu stigao iz subotičkog Spartaka, a prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Voždovcu.

Crveno-beli su rešili da raskinu saradnju sa bekom koji se ovog leta vratio na Marakanu, odradio pripreme sa ostalim saigračima, odigrao čak i nekoliko mečeva tokom boravka na Divčibarama. Hajdin će, i pored toga, dobiti čiste papire pa će moći da pronađe novi klub.

Nekadašnji igrač Spartaka na Divčibarama i u Staroj Pazovi nije ubedio Dejana Stankovića da može da bude jedan od aduta u rotaciji i dostojno zameni Milana Rodića. Već na poslednjim proverama pred start Superlige, šef struke Zvezde isprobavao je Miloša Degeneka kao opciju na levom beku.

U Ljutice Bogdana su posle ovog poteza dospeli u nezgodan položaj, jer je sada Milan Rodić jedini izbor na levom beku, osim naravno ako australijski reprezentativac ili „neko drugi“ popuni upražnjenu poziciju.

Zato ne treba da čudi ako Crvena zvezda ovog leta angažuje pojačanje kraj leve aut linije. Odavno se povratak Alekse Terzića pominjao kao opcija, jer defanzivac Fjorentine pokriva upravo tu poziciju.