ŠPANCI OPET O JOVIĆU: Previše KOŠTA a ništa ne RADI?!

Neverovatno.

Napadač Reala Luka Jović opet se našao na meti španskih medija, budući da iza sebe ima ne baš slavnu debitantsku sezonu u dresu madridskog giganta!

Srpski reprezentativac se sada našao na naslovnici „Marke“, koja je izračunala da golovi nikada nisu koštali Real kao u Lukinom slučaju. Tačnije, svaki Jovićev pogodak, a postigao ih je dva, koštali su Madriđane 30.000.000 evra!

Naime, „Marka“ je uporedila Jovića sa Marijanom Dijazom, koji je u debitanskoj sezoni za Real (2018/19) dao četiri gola sa pet odigranih utakmica manje od Luke, dodajući da je bio u pravu kada je odlučio da ostane na Bernabeu – iako je Real dao 60.000.000 evra za Srbina.

Odmah iza bivšeg napadača Ajntrahta nalazi se Gonzalo Iguain, čiji golovi su Real koštali 6.000.000 evropskih novčanica. Gaučos je stigao u januaru i dao je dva gola na 23 meča, da bi u sledećoj sezoni dodao još devet pogodaka.

Potom slede Klas Jan Huntelar i Emanuel Adebajor koji su dali po osam golova, dok je Rud Van Nistelroj najprofitabilniji napadač, obzirom da je stigao iz Mančester junajteda za 15.000.000 evra i dao je 33 gola na 44 duela.

U tekstu se dalje navodi i da Real vrlo brzo treba da odluči šta će sa Jovićem, kao i da odluka uopšte nije laka, ali napominju da za Luku Madriđani imaju nekoliko ponuda. Podsetimo, srpski napadač je dovođen u vezu sa italijanskim Milanom, francuskim Monakom i premijerligašima Totenhemom i Mančester junajtedom.