ZVEZDA SAZNALA RIVALE U 3. KOLU: Neće BITI lako proći NEKE od protivnika!

Mnogi ljubitelji fudbala će svoje simpatije u završnici najelitnijeg evropskog takmičenja dati Lionu, ali ne i na Marakani jer imaju dobar razlog za to.

Crvena zvezda je juče uspešno započela svoj put ka Ligi šampiona pošto je u prvom kolu savladala Evropu sa ubedljivih 5:0.

Poraz Astane protiv Dinama iz Bresta znači da će „crveno-beli“ vrlo verovatno biti nosioci u trećem kolu kvalifikacija ukoliko savladaju svoju sledeću prepreku – boljeg iz duela Dinamo Tbilisi – Tirana.

Za tako nešto je potrebno da Lion ne osvoji titulu prvaka Evrope, pa bi u slučaju da se takvo iznenađenje ne dogodi Zvezda već znala svoje potencijalne protivnike u trećem kolu kvalifikacija.

Žreb je 31. avgusta, a mogući rivali su Karabag, Legija, Makabi Tel Aviv, Molde i Sarajevo pod uslovom da ne bude iznenađenja u prvom i drugom kolu.

Ukoliko se pak ono dogodi, njihovo mesto će zauzeti slabije rangirani tim što neće ugroziti poziciju šampiona Srbije, u grupi povlašćenih su za sada Seltik, Dinamo Zagreb, Ludogorec i Jang Bojs.Ekipa Dejana Stankovića bi plasmanom u plejof za Ligu šampiona obezbedila evropsku jesen u Ligi Evrope, ali bi trijumf u poslednjem kvalifikacionom okršaju doneo mnogo više radosti na Marakani.