DEKI POSLAO SPISAK ZA OMONIJU: Dodao je Falćinelija ali i JEDNOG domaćeg igrača!

Meč se igra 16. septembra.

Evropska kuća fudbal (UEFA) objavila je ažurirani spisak licenciranih igrača Crvene zvezde, za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije.

Sada je konačno poznato ko će konkurisati za mesto u timu protiv kiparskog predstavnika. Marakanu su u međuvremenu napustili Srđan Babić (Famalikao) i Miloš Vulić (Krotone), a jedino pojačanje je Dijego Falćineli, koji se nalazi na spisku i biće u konkurenciji za susret na „rajskom ostrvu“.

U odnosu na prvobitan spisak, iznenađenje predstavlja licenciranje Dušana Jovančića koji je ovog leta bio na izlaznim vratima, ali se njegov odlazak iz kluba odužio, pa sada ponovo konkuriše za mesto u timu.

Na spisku se nalazi i Portugalac Tomane, koji će posle ovog meča otputovati u Tursku gde nastavlja karijeru, dok među licenciranima nema Milana Pavkova, čija povreda Stankoviću pravi mnogo problema na početku ove sezone.

Crveno-beli imaju pravo registruju još jednog fudbalera, a krajnji rok za to je 24 časa pred početak meča.

Na spiski se nalaze – golmani: Borjan, Popović, Ćopić; igrači: Gajić, Degenek, Pankov, Milunović, Rodić, Gobeljić, Eraković; vezisti: Ivanić, Kanga, Katai, Petrović, Simić, Nikolić, Gavrić, Jovančić, Ben, Sanogo, Radulović, Spiridonović; napadači: Boaći, Falćineli, Tomane, Vukanović.